Usuń konto Tabrivio
Ta strona uruchamia dokładnie ten sam proces co aplikacja. Nie musisz nic instalować.
Co się stanie
- Konto przechodzi w stan oczekiwania i zostaje usunięte po 7 dniach.
- Do tego czasu możesz usunięcie anulować — tutaj albo w aplikacji.
- Pozostałe urządzenia zostają wylogowane od razu.
- Po terminie znikają: metody logowania, prywatny adres e-mail i sesje. Twój profil publiczny przestaje być widoczny, a nick, kod gracza i awatar zostają zanonimizowane.
- Wyniki rozegranych partii zostają u przeciwników w formie zanonimizowanej — inaczej ich ranking zmieniłby się bez ich udziału.
Potwierdź, że to Twoje konto
Sam nick, kod gracza ani adres e-mail nie są dowodem własności. Wyślemy kod jednorazowy na adres, którym zabezpieczono konto.
Pomoc
Jeśli nie pamiętasz adresu albo coś nie działa, napisz na support@tabrivio.com.